Universiti Sains Islam Malaysia Jawatan Kosong USIM 10 April 2019

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)  Sukacita dimaklumkan bahawa terdapat pelbagai kekosongan jawatan  Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)  ,akademik dan bukan akademik berikut. Peluang kerjaya di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)  .

Jawatan Kosong USIM 10 April 2019
Jawatan Kosong USIM 10 April 2019

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)  , Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut :

JAWATAN:


1. Juruterapi Pergigian U29
Bertanggungjawab melaksanakan perkhidmatan pergigian dari segi diagnosis, rawatan, pencegahan dan peningkatan kesihatan kepada staf, pelajar dan pelanggan.
Bertanggungjawab memberi perkhidmatan dan pendidikan kesihatan pergigian yang spesifik untuk kesihatan mulut yang optimum.
Bertanggungjawab dalam operasi pentadbiran dan pengurusan serta tugas-tugas lain yang diarahkan daripada semasa ke semasa  oleh Ketua Jabatan.

2. Pembantu Kemahiran (Kayu/Paip) H19
Bertanggungjawab dalam tugas-tugas sokongan teknikal di bawah Pusat Perumahan Pelajar iaitu memasang, membaik pulih, menyenggara, mengawasi serta menguji sistem perpaipan dan kumbahan supaya sentiasa dalam keadaan baik dan selamat  serta tugas-tugas lain yang diarahkan daripada semasa ke semasa  oleh Ketua Jabatan.

3. Pembantu Akauntan W19
Bertanggungjawab membantu aktiviti promosi, pelan pemasaran produk Pusat Wakaf dan Zakat USIM.
Membantu kerja-kerja kewangan melibatkan kutipan zakat dalam USIM (AMIL), perbelanjaan dan pembayaran, laporan berkala  serta tugas-tugas lain yang diarahkan daripada semasa ke semasa oleh Ketua Jabatan.

4. Pemandu Kenderaan H11
Bertanggungjawab melaksanakan skop tugas pemanduan kenderaan yang memerlukan lesen memandu PSV Kelas E daripada Jabatan Pengangkutan Jalan.
Berpengalaman mengendalikan bas dengan baik serta bertanggungjawab menjaga bas di bawah kelolaan supaya sentiasa dalam keadaan bersih dan selamat untuk setiap perjalanan.

5. Pengawal Keselamatan KP11
Bertanggungjawab melaksanakan tugas kawalan keselamatan aset kerajaan melibatkan keselamatan fizikal, dokumen dan personel di bangunan dan premis kerajaan termasuk kawasan-kawasan yang diisytiharkan sebagai Kawasan Larangan dan Tempat Larangan di bawah Akta Kawasan Larangan dan Tempat Larangan 1959 (Akta 298).

6. Pembantu Operasi N11
Bertanggungjawab untuk membantu melicinkan perjalanan urusan pejabat seharian dengan memastikan pergerakan fail, penghantaran serta pendaftaran surat, memo dan dokumen-dokumen lain serta membuat salinan fotostat surat, memo dan dokumen sebagaimana yang diarahkan oleh ketua jabatan.

7. Pembantu Perawatan Kesihatan U11
Bertanggungjawab dalam membantu melaksanakan tugas-tugas asas berkaitan penjagaan pesakit, penyediaan peralatan, mengambil dan merekod data pesakit dan tugas-tugas lain yang seumpamanya.

Cara memohon:

Permohonan hendaklah dibuat menerusi website http://www.usim.edu.my  mulai 28 Mac 2019 (Khamis) (Rabu).  Panduan permohonan dan maklumat terperinci mengenai jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web tersebut.

Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan dianggap gagal.

Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian 06-7988113/8125/8128.

Tarikh Tutup Permohonan : 10 April 2019
Sektor : Kerajaan
Lokasi : Negeri Sembilan

Iklan jawatan rasmi jawatan kosong  Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)  beserta maklumat lanjut syarat kelayakan dan cara permohonan online sila layari laman sesawang Peluang kerjaya Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) disini.

0 Comments

Post a Comment