Universiti Pertahanan Nasional Malaysia Jawatan Kosong UPNM 07 September 2018

Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) terkini tahun 2018
Sukacita dimaklumkan bahawa terdapat pelbagai kekosongan jawatan Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), bukan akademik berikut. Peluang kerjaya di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) .
Jawatan Kosong UPNM 07 September 2018
Jawatan Kosong UPNM 07 September 2018

Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut :

JAWATAN:

1. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41
2. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
3. JURUTERAPI PERGIGIAN U29
4. PEMANDU KENDERAAN H11
5. PEMBANTU OPERASI N11
6. PENGAWAL KESELAMATAN (WANITA) KP11


Cara Memohon:

Permohonan jawatan ini boleh dibuat melalui laman web e-recuitment di capaian http://erecruitment.upnm.edu.my/ atau melalui link yang admin sediakan di bawah. Sila isi semua maklumat yang terdapat di dalam borang permohonan dan mohon untuk disertakan dokumen sokongan.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil temu duga. Pemohon yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam masa enam (6) bulan selepas tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.


Tarikh Tutup Permohonan : 07 September 2018
Sektor : Kerajaan
Lokasi : Kuala Lumpur


Iklan jawatan rasmi jawatan kosong Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) beserta maklumat lanjut syarat kelayakan disini dan cara permohonan online sila layari laman sesawang Peluang kerjaya Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) disini.

0 Comments

Post a Comment