Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jawatan Kosong 2016

Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jawatan Kosong 2016. UiTM kembali membuka peluang kerjaya untuk calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Universiti Teknologi Mara di Cawangan Perak.

Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jobs Vacancies 2016. Kekosongan jawatan UiTM Perak ini adalah bertaraf tetap bagi jawatan lantikan / kenaikan pangkat, dengan penempatan kerja di Kampus Seri Iskandar, Perak.
Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jawatan Kosong 2016

Jawatan UiTM : KERANI
Gred : N17
Skim Perkhidmatan : Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi).

Jawatan UiTM : PENGAWAL KESELAMATAN
Gred : KP11

Permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan-Badan Berkanun mestilah melalui Ketua Jabatan dan hendaklah disertakan dengan salinan rekod perkhidmatan yang dikemaskini.

Cara Membuat Permohonan:
Permohonan hendaklah dibuat menggunakan Borang Perjawatan UiTM (sila muat turun disini) atau boleh didapati dengan datang sendiri ke Pejabat Pentadbiran, Universiti Teknologi MARA Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar, Perak atau dengan melayari laman sesawang Universiti Teknologi MARA Cawangan Perak di http://www.perak.uitm.edu.my

Setiap permohonan yang dihantar hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon di sebelah kiri (atas) sampul surat.

Tarikh tutup permohonan adalah pada 25 JANUARI 2016 (ISNIN).

TIMBALAN PENDAFTAR KANAN
BAHAGIAN PENTADBIRAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA CAWANGAN PERAK
KAMPUS SERI ISKANDAR
32610 BANDAR SERI ISKANDAR
PERAK DARUL RIDZUAN

Iklan rasmi jawatan kosong Universiti Teknologi Mara (UiTM) tahun 2016 dan syarat kelayakan, sila muat turun file pdf disini.

0 Comments

Post a Comment