Home » , , » Jawatan Kosong Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) 07 Januari 2018

Jawatan Kosong Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) 07 Januari 2018

Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) terkini tahun 2018
Sukacita dimaklumkan bahawa terdapat pelbagai kekosongan jawatan Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang),akademik dan bukan akademik berikut. Peluang kerjaya di Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang).
Jawatan Kosong Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) 07 Januari 2018
Jawatan Kosong Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) 07 Januari 2018

Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) , Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut :

JAWATAN:

1. Maths Teacher

Tarikh Tutup Permohonan : 07 Januari 2018
Sektor : Swasta
Lokasi : Selangor

Iklan jawatan rasmi jawatan kosong Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) beserta maklumat lanjut syarat kelayakan dan cara permohonan online sila layari laman sesawang Peluang kerjaya Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) disini.
Jawatan Kosong Sekolah Rendah Stella Maris (Ampang) 07 Januari 2018 Rating: 4.9 Post By: Jawatan Kosong

1 comments:

  1. Asalamualaikum sahabat seperjuanganku"" sob kalau kerja jadi tkw itu sangat lelah" beruntun kalau dapat majikan yang baik.. tidak seperti yang aku alami dulu waktu di singapur. Dapat majikan galak cerewet lagi. salah sedikit kena marah lagi.. tapi aku tidak boleh menyerah demi keluarga yang aku cintai"" yang penting badan ku sehat. kebetulan waktu itu teman ku buka internet temukan nama mbah Suro dengan nomor Whatsapp nya +6282354640471 di halaman facebook. ternyata beliau orang pintar dan bisa di percaya. awalnya aku sangat takut, penasaran dan takut berdosa sama yang kuasa. tapi apalah boleh buat nasi sudah jadi bubur, aku ceritakan ke adaanku dan dia berikan saran, untuk keluar dari himpitan ekonomi melalui Pesugihan Dana Ghaib ini. Alhamdulillooh bener2 terbukti sama aku. Ku doakan buat sahabat2 seperjuanganku semoga kalian sukses amin...
    Beliau juga bisa bantu orang seperti togel 3D/4D/5D/6D, pelet, penglaris Usaha, dll
    ReplyDelete

Powered by Blogger.